måndag 6 juni 2011

MME–favoriter!

Heeeej!

Glad Svenska flaggans dag!!!! (Eller hur man nu säger det…) Solen skiner och det verkar bli en alldeles underbart fin dag! Idag har jag två kort gjorda med MME-papper från två favoritkollektioner – Alphabet soup och nya fräscha Lime Twist (som är så ny att den inte hunnit upp i shoppen än).

Det har varit en del sociala aktiviteter senaste tiden så dagens post går i tack-kortens tecken. Först ett kort med Lime Twist och söööötaste Penny Blackstämpeln till finaste värdinnan.

Tack

Stämpeln kommer från settet Hugs och är färglagd med Distress inks (Tea dye, Vintage Photo, Tattered rose, Weathered woods och Aged mahogany) och Tombows (Process yellow och Willow green). Cirklarna är utskurna av spellbinders dies Standard circles large och Scalloped circles. Blomman kommer från Prima och har fått lite Diamond Stickles på sig, precis som prästkragen. Tack är skrivet med finaste klistermärkesalfabetet som hör ihop med pappersserien Lime Twist.

Nästa kort är till min kusin, tillika värdinnan för den 30-årsfest vi frekventerade förra helgen. Hon hade gjort ett fantastiskt jobb. Jag önskar bara att jag hade vetat att jag skulle göra ett never ending card om det hela då, när jag fotade. Men nu har jag skramlat ihop de foton jag har och gjort ett sådant. Jag använde den HÄR videon från Svensk Scrapbooking för att se hur jag skulle göra.

För det här kortet använde jag underbara Alphabet Soup girl med härliga klara fina färger och mönster. Sen stämplade jag med de två stämpelset som ständigt tycks återkomma när jag skapar…. Parisian Anthology och Daily Junque, båda från Pink Paislee.

Tack för senast 1

Gångjärnen är utstansade med Tim Holtz Hardware die och de har liksom texten fått sig ett lager av Distress crackle paint Clear Rock Candy. Fjärilen är också den en Tim Holtz die – Mini butterflies set. Blomma från Kaiserkraft och bling från Reprint.

Tack för senast 2

Tack för senast 3

Tack för senast 4

Men det är ju själva kortvikningen som är riktigt läcker och det framgår ju inte av bilder så här kommer ett kort litet klipp:

Ha en fin dag!

Tesa

1 kommentar:

Carina sa...

Det blåa Tackkortet är jättemysigt. Never ending kortet hur läckert som helst. Kul när du satt kort från festen. Ha en trevlig Nationaldag du också:)