söndag 13 februari 2011

Olivia

Med mitt senaste DTpaket fick jag den härliga serien "Olivia" från BoBunny.  Finns det något mer lämpligt att använda den till, än min kompis dotter, Olivia?  Jag använde återigen ett mönsterpapper till grundpapper. Här är det (baksidan av) "Dot".  Det rosa blommiga papperet heter "Cashmere" och det randiga, vilket jag har använt baksidan på som fotomatta, heter "Stripe". Blommorna som är till höger är utklippta från "Ambrosia". Jag tycker att det blev effektfullt med det något mindre fotot där bakom, i svartvitt. Det är samma foto som det stora.  
 Sen är det ju mina verkliga favoriter när det kommer till blommor. Canvashydragenorna. De finns i flera olika färger, denna heter "Kelly Green". Lite gula brads passar bra i mitten av blommorna och en enkel, något nerklippt blingswirl från Primas e-line.
Ja just det. Den bården som sitter i underkant av det råsa papperet, (bakom blommorna) finns tillsammans med tag:en vid fotot och blomman i övre vänstra hörnet på stickers arket i Olivia Serien. Där finns även alfabetet jag använt. 

Jag hoppas ni haft en trevlig helg och att den kommande veckan bjuder er på trevliga överraskningar.
~Maritha~Dilorf~

4 kommentarer:

Pias Doodling sa...

Så härliga de där tygblommorna var! /Pia

Cornelia sa...

Ja, verkligen läckra blommor på en fin layout!

TesaB sa...

Underbar layout! Gillar också blommorna jättemycket!!! :)

Mia KL sa...

haha vad passande. Jättefin LO, och visst är de härliga de där blommorna. JAg gillar dem massor.