torsdag 17 februari 2011

Idag har jag lekt...

med att altra en tom yougurt flaska. Jag såg en tjej göra det på Enköpingspyssel i helgen och blev lite imponerad och fick då en egen flaska att testa på vilket jag har gjort, tack Anna för flaskan och tack Jessica för inspiration.

Så här ser min flaska ut. Jag har använt två papper från Cosmo Crickets Delovely samt en ruta från Elements pappret. Ett par av de fjärilar som är slut i butiken.
Passande "titel" då jag tänkte ha godis i flaskan.
Prima blomma, inkido pins, inkido organzaband samt en brad från Reprint.
Locket fick en "kjol" av papper och ett antal rosor och pärlor på som dekoration.

Jag har även hunnit göra en LO. Här har jag använt Pink Paislees Old School. Back 2 School är det jag har använt som cardstock och så har jag klippt ut i mitten på School Days att ha under fotot och även använt lite av baksidan. Journalingen har jag skrivit på en av de flip notes som tillhör serien. Jag har även tagit en del dekorationer från Primas Glitter Cardstock Stickers.
Massor av prima blommor med olika pearls och knappar. Och så lite av de bomullsgarn vi har tagit in samt ett par av de koppar bladen som vi har som charms i butiken. Bokstäverna är från My Little Shoebox.


Lite utklippt från School Days från framsidan.
Återigen ursäkta för bilderna, har tydligen inte fixat något program som jag enkelt kan redigera i. Får fixa det till nästa vecka. Och nu är jag för trött för att orka fixa länkningar till allt, kommer korrigera det sen.

4 kommentarer:

Cornelia sa...

Vilken kul flaska!

Och fotot, så fiiiiint! Och så har du "ramat in" det helt underbart snyggt!

TesaB sa...

Läcker flaska! Ser riktigt kul ut att göra!!! Och layouten är verkligen hur fin som helst, vilka finstämda färger - passar så bra till söta fotot!

Maritha sa...

Smart att göra en godisburk sådär. Står bra på scrapbordet kan jag förstå..

Och en väldigt vacker layout! Jag gillar färgerna i den.

Annelie sa...

Fiffigt med flaskan, och suer fin LO!!!