fredag 18 februari 2011

Ett litet bad

Förra veckan gjorde jag en sockersöt LO med rosa och gröna toner med serien Olivia från Basic Grey. Det är totalt 18 papper i serien och det går att köpa hela serien med alfabetstickers på en gång. Den här veckan tänkte jag visa samma serie, men i en lite tuffare form. När jag tittade på fotot först kände jag att det var misslyckad för hon var ju på väg ut ur bilden, men efter lite redigering och efter att det blev svartvitt så var jag mera nöjd med bilden.  

Her ser ni den oredigerade versionen - har bara krympt den lite. Tänket ni kunde se det som en liten påminnelse om hur mycket en extra redigering kan göra med ett foto, så inte bara skicka in foton för framkallning eller skriv ut utan att först ha jobbat lite med fotot i vare sig Photoshop, Photoscape, Picasa eller vilket program ni har på eran dator.


Som bas har jag använt svart cardstock och har ritat en vit kant med flit slarvigt för att rama det hela in.  Två olike Oivia papper finns på layouten, Amelia och Ashley fram och baksida. De små söta djuren är baksidan av Ashley pappret. Olikt mig har jag rivit bort lite kanter för att de söte så djuren skulle få plats.Thickersen kommer från Dear Lizzy och är i färgen Cherry.

Ha en trevlig helg.
Umenorskan

4 kommentarer:

Sophie sa...

Ja, vilken skillnad i fotot före och efter redigering! Mycket läcker LO, men då är jag ju ett stort BG fan;-)

Cornelia sa...

Snyyyyyggt!

Maritha sa...

Jag gillar det fotot.. Snyggt när du redigerat.

Layouten är kanonfin!

TesaB sa...

Underbar!!! :):):)