fredag 11 februari 2011

Du lyser upp vår vardag

Var på träff i helgen där vi utmanades att använda så lite mönstrade papper och dekorationer som möjligt och här kommer mitt resultat. Jag har använt ett mönstrad papper, Amelia från Basic Grey serie  Olivia, i två rader. Pappret har så fina rader att det kan verka som man har helt olika papper när han skär ut delar från flera ställen. 


Har också dekorerad sparsamt med tre olika Petuniablommor från Prima,  Nocturne, Rondo och Chopin. De kommer också i flera andra härliga färger.   Lite halvpärlor fick också plats samt pappersros från Reprint  Min nya Smooch Spritz - Cosmic Pink var jag också tvungen att använda. Den ligger numera alltid framme, och jag måste verkligen skaffa flera färger, för den er verkligen bra att använda. Torkar jättesnabbt och färgen känns inte lika vattning. Blir riktigt färgklick om man sprayar mycket eller droppar med den. Kan verkligen inte klara mig utan.

7 kommentarer:

cri_kee sa...

Vilken härlig layout! Jag gillar verkligen effekten av smooch spritz och känner att det börjar klia i fingrarna efter de misterna...

Cornelia sa...

Du är verklige otroligt duktig! Superfin!

TesaB sa...

Den är fantastiskt vacker, din layout. Och vilket härligt foto!!!

Willea sa...

Otroligt vacker!!

KatarinaR sa...

Helt ljuvligt fin LO!

Sophie sa...

Som alltid en underbar LO! Superfina blommor.

Mia KL sa...

Jättefin LO och härligt att se att man kan göra massor med lite papper.