måndag 31 mars 2014

Project Life med Coral Core Kit

Måndag igen och en ny vecka. Sent i fredags så fick vi vår leverans med merparten av vår förbeställning av SNAP produkter. Så idag kommer vi att ägna oss åt att plocka upp och packa om till förbeställningarna och sen så kommer det förmodligen finnas några produkter i lager då allt försvann inte på förbeställningar. Vi hojtar till på Facebook när saldot är uppdaterat.

Vi har även fyllt på med COPIC pennor och papper så det kommer att uppdateras under dagen. Och är ni sugna på att lära er att måla med COPIC pennor så har ni vill inte missat att Åsa håller kurser hos oss. Den 12 April börjar hon med en ny BAS kurs vilket är en perfekt kurs för dig som inte har hållit i en COPIC penna tidigare, eller för dig som har målat ett tag och vill lära dig mer. Och är det så att du vill utbilda dig till att bli en instruktör så är detta den första kursen som du ska börja med. Mer info hittar du här.

I helgen är vi i Linköping på träff. Butiken finns på plats hela helgen och även du som inte är anmäld till träffen kan komma och handla. För att vara säker på att få något så går det jättebra med att lägga en förbeställning.

En del nyheter kommer komma upp i veckan men inte idag - idag ska vi ägna oss åt att hantera alla förbeställningar av SNAP.

Jag tänkte visa ett kort som Perra har gjort när han var 4 år, ett grattiskort till sin mormor som de hittade nu när de röjde igenom mormoderns hus eftersom hon har flyttat till ett ålderdomshem. Så nu kan han inte säga att han inte har scrappat :)

Mitt inlägg idag handlar om project life och jag tänkte visa upp Coral Core Kit. Detta kit går i dova (lite smutsiga) färger i orange, grönt, turkost, blått och creme. Det är inte så mycket vitt utan mer i creme som bas. Denna vecka har jag just nu inte dekorerat så mycket alls utan det är mest journaling och lite rubriker med stickersbokstäver och det är ju lika snyggt det. Det viktigaste är ju att få ner minnerna, eller hur.
Jag använder A-Designen alltid som bas och använder man corekit så blir det ofta att de stora korten inte räcker till. Så här ser ni hur jag ofta gör, jag lägger ihop två stycken 3x4 kort och tejpar dem på baksidan för att de ska sitta lite bättre. Det är inte helt perfekt för att fylla ut men jag bryr mig inte om det.

Ha en bra vecka och hoppas att ni får lite sol på er.

1 kommentar:

Stina sa...

Packa min SNAP-beställning först! ;-) Äntligen! Jag får leta reda på mejlet och kolla vad jag egentligen beställt.