måndag 10 mars 2014

Måndag igen och tema vecka

Nu är vi i mitten av mars och det medför att det är den helgen som Stockholm Scrap & Pearl går av stapeln. Så jag hoppas att vi syns där och ni kommer fram och säger hej. Ni kommer hitta mig mestadels i kassan, Perra försöker hjälpa till här och där i butiken och ni kommer springa på Therese som håller i workshop och demo. Och har ni tur så får ni hjälp av Sara ibland också. Men ni kommer känna igen oss i våra nya turkosa kläder (som vi hoppas hinner komma i tid till helgen)

Vi kommer att börja packa ihop butiken redan på torsdag - ev redan onsdag kväll. Och vi kommer att ta ledigt på måndag den 17 och inte packa upp förrän tisdag den 18. Så det medför att ordrar lagda sent onsdag den 12 till tisdag den 18 kommer inte att plockas förrän onsdag den 19 och det kommer med stor sannolikhet misstämma i saldo. Vi kommer såklart kontakta er när det händer

Men här i bloggen är det som vanligt - eller nästan... det är tema vecka. Och denna vecka så är temat att skapa med LIKADANA papper. Vi har alla i DT-gänget fått 3 papper ur American Crafts Daydreamer som vi har skapat med. Så spana in bloggen för att se vad de har gjort för något.

Ni har väl spanat in i forumet att vi har utsett vinnare för Februaris månadstävling och även Cybercropen. Och jag hoppas att ni spanar in Mars månadstävling.

Jag har gjort en layout med dessa papper och kladdat med lite olika mister och stenciler. Men jag har även testat Roller stämplarna från Crate Paper/American Craft och måste säga att jag ÄLSKAR dem. De är sååå sköna att rulla och använda. Det finns två olika förpackningar med två olika längder på dem och två av varje mönster. Bara att rulla dem på en stämpeldyna och sedan rulla dem på det du vill stämpla.
Jag har stämplat banners och klippt ut dem för hand och stämplat text i mitten av dem. Jag fäste dem med en dekorativ brad. Du ser här olika lager med stämplar, stenciler och andra dekorationer.
Hjärtarna är utklippta från ett mönsterpapper och fastsydda med symaskinen. De har även fått lite andra färger till följd av att jag har mistat. Jag skyddade fotot med papper innan jag satte igång så att den inte skulle få för mycket färg. Kortet I love everything... är från ett Basic Grey Capture pad för Project Life så det gäller att ta tillvara på vad för kort man har hemma
Thickers bokstäverna hade lite fel färg så jag mistade på dem. Och jag hade inte riktigt ro med att vänta på att det skulle torka så jag tog fram embossingfönen och det gjorde att de buktade lite.

Ser ni hjärtan stämplarna -LOVE THEM!!!

Tack för titten och ha en bra vecka. 
Inga kommentarer: