lördag 22 mars 2014

Keep calm and...

Tack för senast, i Annexett! :) Jag träffade många trevliga människor, och jag hoppas att jag kunde hjälpa till när ni frågade.

Och var ni inte där så hoppas jag att ni hade en härlig helg ändå, och att vi ses nästa år (eller tidigare). :)


Här har jag scrappat med ett foto som jag lånat från facebook... Ni vet de där citaten: Keep calm and Carry on, well.... det här är en liten variant på det citatet. ;)

Jag gillar att få in humor i min layouter, och här har jag även fått in lite "godis" att titta på. ;) Hoppas ni gillar det?


När jag verkligen fastnar för ett papper, så är det kul att visa upp det på en layout. Jag blev helt kär i det här pappret med plus-tecken i gul/orange från Print shop - Studio Calico. Så det fick ta stor plats på min layout. 

Men jag vill även ge layouten lite av mitt signum, så jag la till lite färg och kladd i form av modeling paste över en cirkel-mask...


... och jag stänkte med Distress Stain Bundled Sage på tre ställen på layouten. Verkligen klassiskt i en triangel. ;)

Jag stänkte även med en Heidi Swapp mist i färgen Citron. Hennes mister har en metallisk lyster i sig som jag vill ha med ibland, och ibland inte... Det är skillnaden mellan henne mister och Dylusions mister, plus att Dylusions mister är lite mer färgstarka. Vilken jag väljer beror på vad jag känner för just då.


När jag känner mig färdig med en layout så gillar jag att doodla lite på den, med vit och svart penna. Det är något som jag tagit med mig från Art Journal-världen. :) En annan sak som jag tagit med mig därifrån är att jag gillar att "skita ner" med stämplar. Det har jag gjort på den här layouten också... genom en roller stamp med plus-tecken och Spiced Marmalade Distress Ink Pad. 


Jag dekorerade/strösslade med lite bling och trästjärnor. Här ser ni även en närbild på att de vita ringarna nere på cardstocken är ritade. Det är bara de vita ringarna på det mönstrade pappret som är modleing paste... en liten synvilla som jag ville leka med.


Ha en härlig lördag, så syns vi om en vecka! :) Keep calm and carry on!

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Den här är så HIMLA läcker Sara! Bland det höftigaste jag sett på länge!
Och då menar jag verkligen inte bara hunkarna på fotot! ;-)

Sara sa...


Tack! :) Kul att du gillar den, och bilden. ;)