måndag 10 oktober 2011

Ny vecka ny ordning...

Du är förmodligen van att se TesaB´s alster här på måndag morgon men tyvärr har vi fått säga hejdå till henne som DT hos oss. Det medför att vi passar på att göra lite omrokad igen i uppställningen på veckan.

Måndagar kommer vi framöver ge er tips, ideer, allmän info, en och annan snabbtävling eller vad nu andan faller på för oss. Alltså det som har varit på onsdagar de senaste veckorna.

Och nu håller vi på för fullt att gå igenom alla DT ansökningar ordentligt för att förhoppningsvis komma fram till ett beslut. Vi har fått in väldigt många ansökningar och vill göra ett grundligt jobb. Hoppas att ni har tålamod med det.

Jag vill slå ett slag för Rosa Bandet: när ni handlar rosa saker (finns en egen kategori i webshoppen) så skänker jag 10% av varans värde till Rosa Bandet kampanjen.

Nästa sak jag vill påminna om är vår egen pysselträff den 3 december: Det finns endast ett fåtal platser kvar så är ni intresserad så hör av er så snart ni kan. Mer info om träffen hittar du här till vänster, följ länken.

Inga kommentarer: