lördag 15 oktober 2011

Höst och vackra färger

Så här när hösten kryper fram sakta men säkert förändras naturen omkring oss. Nästan allt de gröna under sommaren spricker upp i all världens färger. Vilka otroligt vackra höstdagar vi haft den här veckan!

Jag har därför gjort ett litet kort i höstfärger, med lite uppeppande ord.

Glitz Design - Laced With Grace är helt underbara papper, jag valde papprena Rose samt Plaid som är så där härligt höstfärgade i orange, röd, rosa, grönt...


Plaid-pappret är chalkat med Distress Ink Pad - Walnut Stain, Rose-pappret har jag bara edge´at lite. Den vackra rosen har jag fyllt i med en glitterpenna i konturerna.

Jag har precis köpt en ny Spellbinder - Fleur de Lis Squares, den är min absoluta favorit just nu. Passar till det mesta, och blir troligtvis perfekt på diverse julkort! Den fick bli en liten ram bakom Magnolia-stämpeln.

Stämplarna är från Scrap-Perras nya samarbetspartner Pysseldags, helt underbara!!!

Jag fäste några "frimärken" från Pion Design - Från mitt hjärta.Hela kortet har jag vikt med en liten rygg för att man även ska kunna dekorera ordentligt på insidan av kortet.

Denna gång blev det dock endast papper genom hela kortet då jag tycker om att det ser enhetligt ut hela vägen igenom.Självklart fick även baksidan lite dekoration...Ja ni kan väl även få en liten bild på Magnolia-stämpeln i hörnet, så ser ni själva vilken underbar Spellbinders det är...Ha nu en underbar lördag, så ses vi igen nästa vecka!

Scrappar-Kram Carina

2 kommentarer:

Susy sa...

Underbart vackert i fina färger!

KRAM SUSY

Laurén sa...

Du är så rar Susy!