måndag 23 juni 2014

Instagram - album om sonens läger...

Hej alla, hoppas att ni har haft en bra midsommar. Vi är nu tillbaka efter en dryg veckas semester och midsommarhelg. Vi har tillbringat 5 dagar i Falun med 2 andra familjer medan våra barn har varit på innebandyläger och sen har vi haft midsommarfirande hemma hos oss med övernattande gäster. Härlig vecka och helg!!!

Och nu är vi tillbaka till verkligheten, med att plocka ordrar, ta emot leveranser och svara på frågor från er. Om ni känner att ni har varit i kontakt med oss men inte fått svar, återkom på tisdag och påminn oss så ska vi ta tag i det. Imorgon kommer vi försöka jobba strukturerat att ta hand om mailen i tur och ordning. Vet att vi har en leverans som inte har blivit uppdaterad i webshop så det ska göras så snart som möjligt.

Vi ska även kolla upp lite var våra Project Life beställningar befinner sig, kan inte påminna mig att jag har sett något på mailen medan vi har varit borta så det blir att kolla upp lite och "skälla" på dem :)

Vad jag ska visa idag är ett instagram-album som jag har gjort till sonen om hans innebandyläger. Eftersom vi är nyfikna föräldrar och jag gör project life så var vi där med jämna mellanrum och fotograferade så klart :) så jag har fått ihop ett gäng foton med Samuel och hans kompisar. Och jag valde att göra ett instagram-album från WRMK och ett av de fina Instagram- journaling card set som finns. Jag valde Indian Summer för jag tyckte att färgerna passar temat bäst. Utöver det så har jag använt svart penna från American Craft, bokstäver från Studio Calico, en cirkelpunch och lite andra dekorationer. Men mest är det foton och journaling för att minnas den här helgen. Och jag har valt att bara ta det utifrån Samuels perspektiv. I min vanliga PL pärm kommer det vara utifrån mitt perspektiv med husvagnslivet men det har jag inte gjort ännu....

Det var jättekul att göra ett minialbum om ett specifikt tema och kommer göra det fler gånger. Jag valde vilka foton jag skulle skriva ut i 4x4 storleken och sedan la jag ihop kollage i Photoscape för att få fram 2x2 bilderna. Men då jag skriver ut dem med en ram så blir de lite mindre och då använde jag många av de småkorten i Indian summer som fotomatta. Jag har totalt 27 plastfickor i albumet och det är ungefär vad som får plats. Jag har lite dekorationer men vi vissa av fickorna så är det flera lager med papper och foton så det bygger på lite grann. Om du har bara foton så kan du få plats med några fler plastfickor.

Och nu får ni scrolla för det där mååååånga foton.


Ha en bra måndag och vecka.

6 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Så gulligt det blev! De turkosa pappren är de också i indian summer setet? Så gulliga.

Ann-Louise sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
**Mallalina** sa...

Så himla fint! <3 Tack för inspirationen. Nu ska jag göra ett Instagram-album från dotterns bal och student! :)

Jenny sa...

Så fint. Var i photoscape gör du 2x2 collagen? Använder oxå det programmet så en visning av hur du gör hade varit uppskattad

Gittans Pysselsida sa...

Så fint det blev!....ett fint minne för sonen.

Ha en bra vecka
// Inga

Mia KL sa...

Ann-Louise - alla papper ingår i Indian Summer setet - även de turkosa.

Jenny - kan göra en tutorial på det så lägger jag upp det på bloggen sen.

Tack ni övriga.