måndag 2 april 2012

Måndag!!

Nu är jag riktigt måndagstrött!! Inte på trött på jobbet utan trött för att mars var mycket med jobb! Vi har nu klarat av en månad med att packa ihop butiken och packa upp den i en annan stad fyra av fem helger! Det är helt enormt roligt att träffa er! Men det blir lite slitigt! Nu kommer vi att jobba stenhårt med att uppdatera lagersaldon denna vecka!

Tack alla som besökt på mässa/träff under mars!!
From den 6/4 tom 17/4 kommer den fysiska butiken vara stäng och beställningar i webshopen kommer att plockas i tur ordning med början den 18/4. Vi plockar alltså inga ordrar mellan 6/4 och 17/4. Vi kommer att föröka varva ner och framför allt umgås med våra barn som fått stått lite åt sidan nu i mars!

Vi har fått in härliga stämplar från Dylusion, men också mister och masker så spana i webshopen. Vi har även under mars fått in massor med roliga nyheter, bla akrylfärg, ett helt nytt märke för oss; K-designs härliga papper, en ny svensk papperstillverkare, dessa papper fick många fina lovord att de som sett dem live!!

Under april har vi vårt 2 års kalas den 21 april. Vi ska försöka skicka ut info ikväll eller imorgon men det finns några platser kvar ifall ni är intresserad.

Sedan går det alldeles utmärkt att anmäla sig till kurspassen den 5-6 maj på Scrapbooking med hjärta -eventet. Cropen börjar bli full men för att få senaste info, kolla med Petra på Scrapgalen som har hand om anmälningarna. Ifall ni har frågor om inbetalningen så är det bara att kontakta oss på Scrap-Perra så kollar vi upp det.

Ha nu en underbar vecka!
Perra

Inga kommentarer: