söndag 8 april 2012

Ett kort till Kurt!

Det är dags för pensionsavgång på jobbet och jag gjorde kortet. Ett stort kort, med plats för många namn, då vi är många anställda.. Han har jobbat med ekonomiansvar och började sin bana som en gammal kamrer. Valet av motiv var inte så svårt. Det blev en fin kulram och bakom den sitter en gammal aktielista. Båda bilderna är funna på internet och utskrivna med skrivaren här hemma. Det funkar bra som motiv det åxå..  :)
Jag har vikt ett helt 12" ark på mitten, det fick utgöra kortstommen. Jag skar till en bit av ett papper från Autentique papers - True- så det passade in på kortet. Detta har jag sedan överöst med stickers från samma pappersserie - genuine.

De rombformade dropparna har jag skurit ur ett annat papper, Raindrops  från Glitz, Alfabetet kommer från BoBunnys Country Garden

 

Lite blommor från Prima, washitape, bingobrickor (turnummer förstås!) och två brads från MMEs läckra kollektioner. Dessa kommer från Dilly Dally. Jag har använt mig av mycket chalks för att få lite extra djup i kortet, liksom jag på vissa ställen har ritat i konturerna med en svart penna.  
 
Och verkligen massor av härliga stickers från arket..  


1 kommentar:

Iffa ...... sa...

Häftigt kort! Det blir så kul att ge kort som man verkligen lyckats göra personliga.