lördag 7 april 2012

K-designs in tha house!

Hej på er, här kommer ett ansikte ni inte är vana att se i den här bloggen.


Katarina heter jag men går mest under nick Kattiz / Kattiz78 i blogg och scrappvärlden.
Jag har blivit inbjuden för att ge er ett ansikte till K-designs och även inspirera er med några alster jag gjort med mina nya kollektioner.

Jag har fått många frågor om hur det kom sig att jag började med att designa papper och det kan jag säga er att det var helt oplanerat!
 Däremot har jag drömt om att kunna göra mina egna stämplar. Men hur det går med det är en annan historia ha ha ha...
Men en nära vän som själv gör mönsterpapper tyckte att jag skulle testa och efter lite övertalning så gjorde jag ett försök. Och det var riktigt roligt! Och så kom Simpley Grunge till.

Nu har jag precis släppt två nya kollektioner, Old Times och Summer Splash som ni självklart hittar i ScrapPerras webshop.
Old Times är en lite murrigare/mörkare kollektion men också den som är mest jag.
Men då vi går mot ljusare tider ville jag även släppa en serie för sommarens layouter och kort och så kom Summer Splash till.
Och det känns ganska bra att det blev två kollektioner som är varandras motsats för själv är jag ganska ombytlig men även att fler kan hitta det dom gillar bland papprena.;)

Och så till lite inspiration.

Jag använde Vintage Stone från Old Times som bas i denna layout. Ostduken, som jag mistade har blivit en ny favoritdekoration. Går att göra hur mycket roligt som helst med.


Thickersbokstäverna har jag färgat in med ett jätteroligt medium som heter InkaGold. Biljetten är en Timpan-stämpel, och blomman är handgjord by me ;)


Från serien Summer Splash har jag använt mig av pappret som heter Together och är ett samlingsark med kollektionens samtliga designer på ett papper. Och av det har jag gjort ett sommarinspirerat grattiskort. 


Den stora rosa blomman har jag satt ihop själv med en brads, platta blommor och tyll.


Jag vill passa på att tacka ScrapPerra som bjöd in mig  för att inspirera och visa lite mer av K-designs, alltid lika roligt att få gästa andra. 
Nu hoppas jag att ni gillar mina nya kollektioner lika mycket som jag gör och vem vet vad som dyker upp härnäst ;)
Så hoppa över till shopen och köp lite coola papper vet ja ;)

Scrappa lugnt!
Kram4 kommentarer:

Marie Wisén sa...

Fantastiska papper!!!!
Kram Marie

Marie Wisén sa...

Fantastiska papper!!!!
Kram Marie

Åsa aká Scraphorse sa...

Jättefina alster! Och fantastiska papper!!

Stephi sa...

snygga alster!