torsdag 4 september 2014

Romantiskt uppslag med glitter och FragmentsNågon gång då och då får jag chansen att "djupdyka" i sött, glittrigt och rosa!
Det är lika härligt varje gång.


Jag har stämplat en hel del på det rosa bakgrundspapperet för att få dit lite extra djup och rörelse. Stämplarna är en blandning från Stampers Anonymous, Tim Holtz Collection Papillons. Just textstämpeln från den förpackningen är mycket flitigt använd både av deltagarna på kurserna och av mig själv.


För att vara så säker som möjligt på att färgen inte reagerar med någon annan produkt har jag stämplat med dyna från Archival Ink i olika färger. På Mixed Media kurserna skapar vi spännande projekt och experimenterar med hur olika material och färger reagerar med varandra. Det finns ungefär 20 st helt olika Mixed Media kurser att välja på. Under september är Mixed Media 4 aktuell den 17/9.


Under fotografierna men över mönsterpappers remsorna finns det Mica Fragments, från Stampendous, Frantage i färgen White blandat med Stickles Dry Fine Glitter i färgerna Thistle och Star Dust. Det bildar en jättebra bas för alla dekorationer att "fästas" på, så det inte ser ut som om de svävar runt i luften. Det skapar också en viss tyngd vilket ger bra balans till sidan. Kontraster, linje och balans jobbar vi med på kurserna Färglära 1-2 som är aktuell den 11/9 och 22/9.


Bakom fotografierna på bägge sidor har jag använt WOW Embossingpulver tillsammans med en Doilie stencil från Prima. Det är lite trixigt att embossa genom en stencil ovanpå flera lager mönster papper som skapar olika nivåer, men det går...


Vi jobbar med olika embossing tekniker på kurserna Lo med Embossing den 10/9 samt Lo med Fragments och Embossing den 16/9 och 7/10.

Du hittar övriga kurser för september/oktober här.

Happy Scrapping!

Therese

Inga kommentarer: