torsdag 11 september 2014

Höst Lo i Gyllene toner


Nu är vi en bit in på kursterminen och det börjar kännas roligt att skapa projekt med lite höst känsla.
Konstigt nog byter jag färgskala då, bort från blått, och går över till rött, orange och guld. Färger som jag normalt inte skulle välja i 1:a hand annars. Och nu längtar jag efter dem!
Det känns nytt och spännande att skapa igen och det är som en nystart ungefär.


Jag har lagt på Resin Sand från Liquitex blandat med Lumiere färg på det vackra papperet från Bo Bunny. Mönstren kommer från en stencil från TCW. När det 1:a lagret torkat har jag lagt på ytterligare ett lager i ett annat mönster och sedan embossat lite slarvigt uppe på texturen med pulver från WOW.
Jag har embossat på flera olika sätt på sidan, bla på en bit Canvas Rug.


Fotografiet är klippt till en cirkelform och runt den, som en gyllne ram, ligger Mica Fragments. Det gör att fotografiet smälter in men ändå syns tydligt. Den runda formen blir också en väl behövlig kontrast mot alla ränder och fyrkants mönster på sidan.


På kursen Mönstrade papper 1-2, 3-4, 5-6 samt 7-8 går vi igenom formlära, och hur man kan tänka då man kombinerar olika mönster på papper och dekorationer. Vi går också igenom kontraster, linjer och balans kring detta samtidigt som vi jobbar med våra egna unika projekt.


Kursen Mönstrade papper 3 går den 15/9, Mönstrade papper 4 den 23/9. Mönstrade papper 1-2, 5-6 samt 7-8 kommer igen senare under hösten/vintern.

Vill du hellre Embossa eller dekorera med Fragments så finns kurserna på dessa datum:

Lo med Fragments och Embossing 16/9 och 7/10.

Du hittar övriga kursdatum och kursbeskrivningar här.

Happy Scrapping!

Inga kommentarer: