måndag 1 september 2014

Härliga september...

Det är september... tänk vad tiden går fort!!! Ibland nästan för fort. Och nu är man verkligen inne i vardagens ruljans med skola, träningar, möten, fritidsaktiviteter och försöka umgås... Och umgås ska jag göra i helgen då jag ska åka till Linköping för att bo hos Kattiz och gå på pysselträff. Ska bli sååå kul. Har flera veckors kort utskrivna så det blir nog lite pl-ande där.

Denna vecka drar kursverksamheten igång hos Therese i Upplands-Väsby. Spana in kurstiderna i webshoppen under Kurser och anmäl dig till en kurs. Och har du förslag på en kurs som du vill att hon ska göra så går det jättebra att maila henne.

Mitt bidrag till att inspirera er denna vecka är en layout i rosa. Den här layouten blev klar på typ 15 min... det gick såå fort. Jag hade fotona utskrivna och då dottern bland annat älskar rosa så valde jag ett sådant papper från Studio Calicos Brighton Pier - Swan Boats heter den. Måste säga att båda sidorna var jättefina så det blir nog en layout på det sen.

Jag tog lite stenciler, distress ink pad och skapade lite bakgrund till pappret. Sen ramade jag in fotorna med en polaroid-ram från Websters Pages Vellum papper Ocean Photo. Sen har jag använt lite olika dekorationer från Heidi Swapp. "Sweet" är de härliga epoxy stickers från Heidi Swapp som har lite 3D effekt.
Ser att en pil har lossnat lite, får limma fast den :)
För att få lite balans så har jag dekorerat i höger nedre hörn med lite olika washitejp, stenciler och distress ink pad och dekorationer från ett die-cut kit från Heidi Swapp - dreamy.

Jag avslutade med lite splatter av Bubblegum Pink Dylusion. Orsaken var att i mitten på cardstocken så blev det en fläck på något sätt så jag ville dölja den så då kom jag på att göra lite splatter av rosa Dylusion. Blev väldigt snyggt tycker jag själva :)

I slutet av september så syns vi på Linköpingsträffen och i november är det dags för Göteborgsmässan som är i Kungälv denna gång.

Nästa år så ser ni oss på Stockholm Scrap & Pearl i slutet av april där vi kommer vara som butik. Det börjar fyllas med platser så vänta inte för länge med att anmäla dig.Tack för titten och välkommen åter.

2 kommentarer:

Anna Uhras sa...

Jätte läcker LO! Inspirerar att låta det gå lite fort ibland och att ibland är faktiskt Less is more! En liten fråga oxå, när börjar ni med era skiss utmaningar igen för hösten? SAKNAR dom :) Kram Anna

Mia KL sa...

Tack, vi har just nu paus på våra skissutmaningar - får se när vi kommer igång med dem igen.