torsdag 25 september 2014

Lo med Chalkboard papper från Prima


Svart, vitt och rosa tillsammans med lite glitter känns helt rätt för en tjej som har Monsters High som idoler just nu. Tufft men ändå lite gulligt.

Här har jag använt ett mönstrat papper från Primas serie, The Optimist tillsammans med några remsor tejp som bakgrund. Uppe på dessa har jag embossat på fri hand utan embossing dyna. Dekorations ramen kommer från My minds eye, som också har mycket chalkboard detaljer att dekorera med. Chipboard hjärtan  kommer från Studio Calico och chalk badge i mitten av den stora vita blomman kommer från American Craft, DIY Shop. Glittrande svarta blommor, enamel dots och brads kommer från Prima.


Vill man skapa egna papper, mönster och dekorationer med chalkboard effekt så finns det många olika kul tekniker att prova på!
Den 13/10 har vi en kurs, Lo med Chalkboard bakgrund, där vi gör egna chalkboard ytor med hjälp av olika spännande material.


Vill du se fler exempel på projekt med chalkboard, både Lo och Project Life så kan du titta på mina tidigare inlägg här: 18e September5e Juni15e Maj och 10e April.
Det kommer nya kurser med chalkboard och Project Life längre fram under terminen.
Just nu är det den 13/10 Lo med Chalkboard bakgrund som är aktuell. Information om övriga kurser finns här.

Happy scrapping!

Therese

Inga kommentarer: