onsdag 27 juni 2012

Sommar och skapa...

Hej svejs! Snart börjar semestern krypa sig på här hos oss... Om en vecka är det dags... Och som alltid vet jag att min pysseltid alltid krymper till det minimala under semestern, har svårt att ta mig tiden att sätta mig vid pysselbordet. Även om jag inte har problem att sitta inne en solig dag, så är det svårt att ta tiden till pysslandet. Hur ser det ut hos dig?! Får du mer eller mindre tid under semestern?!

Jag har i alla fall skapat en snabb och enkel sida till dagens inlägg ;-) Och lär nog ta mig igenom sommaren genom lite skapande av layouter, men kanske lite mer av klet och kladd i min art journal. Det är lite lättare att ta med en bok och lite färger...

Jag började med att mista tårtpappret med brun Dylusion-mist. Det blev en läcker färg på den, helt klart! Och då rotade jag fram de här fina papprena från Echo Parks "This & that Charming"-serie. Var liksom sugen på att skapa i brunt och turkos ;-) Rev och skar papprena i lagom storlekar, limmade fast tårtpappret och papprena på sidan. Stänkte ut lite mer mist över det hela, monterade foton och underbara stickers på sidan!!

Alla papper, stickers och bokstäver kommer från samma serie. Det blir underbart fint när allt är så matchat och så går det snabbt och enkelt oxå!


Fin kakservett, fina stickers och läckra blingstenar!


Älskar den här "stickersen", underbara ord till en som har fyra söner ;-)


Ha det gott, så ses vi snart igen!
/Helene - webmosterhelene

Material:
Papper: Bazzill (cardstock), Echo Park "This & That Charming - Numbers" (nummer), Echo Park "This & That Charming - Dots & Plaid" (prickar, rutor) , Echo Park "This & That Charming - "Tickets please" (biljettpapper)
Bokstäver: Echo Park "This & That Charming - Alpha stickers"
Mist: Rangers Dylusions "Melted chocolate"
Dekorationer: tårtpapper (20 cm), Prima SIIC (bling)

1 kommentar:

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Så snygg LO. Snyggt med brun kakservett! Ser ut som ni hade en trevlig dag i Mulle Meck parken. Vi tänkte också åka dit någon dag.

/Jeanette