lördag 9 juni 2012

Lev livet


Den här veckan visar jag en sida jag gjort i mitt Mixed Media Block. Grundade med Gesso och satte över en sida från en gammal Femina tidning jag köpt i en antikaffär. Nu syns det inte så bra här men den finns där och skiner igenom här och där. Du kan även använda vanliga mönstrade scrap-ark eller varför inte härliga Tissuepaper från 7Gypsies.
Sedan jobbade jag in mina favorit nyanser av akrylfärger från Crafter´s acrylic, (Tutifrutti, Spa blue och Golden rod). Sedan var det dags för att göra klänningen. Jag stämplade med vattenfast stämpeldyna med text stämpeln Reflections från Stampers anonymous på ett silkespapper. Så fäste jag den med Mod Podge - Mat och lät det bli lite knögligt.
För lite extra detaljer stämplade jag med Attic Treasures stämplarna. Runt klänningen ritade jag med Neocolor och smetade ut det med vatten.

Nu finns några delar av Scrap-Perras sommartävling uppe. Du hittar dem i forumet. För att vara med i tävlingarna behöver du ett sommartävlingskit, som du hittar i shoppen här.