måndag 4 juni 2012

Måndag, igen!!!

Hejsan!
Sent blogginlägg igen, tyvärr känns det som att dagens timmar inte räcker till! Jag vet att många har det så, det är en intensiv period med många saker som händer runt omkring. Massor av avslutningar och picknickar som man som förälder ska hinna vara med på!

Det positiva i dessa tider är att många av aktiviteterna förevigas, vilket kommer så småningom  scrappas! Fånga känslan och minns det goda!

På Scrap-Perra är det också full fart. Sommartävlingen närmar sig med stormsteg, som vi snart släpper (antingen fredagkväll eller lördag), vi plockar kit på löpande band, och det är med en stor spänning jag kommer att följa era bidrag i forumet!! Det går alldeles utmärkt att beställa kitet även efter att tävlingarna har släppts.

Jag kan och meddela att vi har en ny ordinarie DT, Camilla Olsson, hon har varit gäst hos oss i en månad men kommer nu ingå fast i DT-gänget. Varmt välkommen Camilla!!!!! Hon kommer att inrikta sig mycket mot Mixed Media som vi ser växer mycket.

Denna torsdag har vi inga festligheter så butiken är öppen som vanligt 12-16 och 18-21, är du i krokarna och lite sugen på att sitta och pyssla på kvällen, så kontaktar du Mia (miakl@scrap-perra.se).

From nästa vecka så kommer mina barn att gå på sommarlov, jag kommer att jobba på men i lite lugnare takt så leveranstiderna kommer att vara lite längre! Har ni bråttom, så skriv en kommentar så ska vi försöka tillgodose det.

Den 19 juni till 24 juni är vi på semester så då är det stopp i leveranserna. Då besöker vi grannlandet Danmark och firar midsommar vid Legoland.

Det var nog allt för denna gång!!
Hörs om en vecka!!
Perra

Inga kommentarer: