måndag 11 juni 2012

Måndag och sommarlov!

I dag är det första dagen på sommarlovet för mina barn, vilket är som alltid förväntansfullt.
Den här veckan kommer jag att att jobba som vanlig med att uppdatera lagersaldon, packa ordrar, och posta. Kan bli något försenat beroende påhur mycket tid barnen tar. Nästa vecka blir det lite lugnare, vi kommer att åka på en liten semester from tisdagen den 19/6 och är tillbaka efter midsommar. Under den tid plockas och packas inget. Men när vi är tillbaka så plockar vi ordrarna i turordning.
Just nu är det ett väldigt tryck i webshopen, vi sliter för fullt för att ni ska få era beställning så fort som möjligt! Sommarkiten tar lite längre tid att plocka ihop och då det är MiaKL som plockar dessa på kvällstid, så blir leveranstiden lite längre! Hoppas att ni har förstålese för detta! Vi plockade ikapp igår de beställningar som kom till söndag eftermiddag.

Hoppas att ni har spanat in de första 6 deltävlingarna. Och idag kommer det komma upp en bonustävling- barntävling utan krav på kitt.
Sedan kan jag avslöja att vi åker till CHA vecka 29 för att kunna knyta nya kontakter med leverantör och tillverkar. Det ser vi framemot super mycket. Har du tips på något märke som vi inte har men som du tycker att vi borde ta in så hör av dig till mig (perra@scrap-perra.se).

Ha nu en strålande vecka!
Mvh Perra

2 kommentarer:

Åsa aká Scraphorse sa...

Nääääää, men vi andra är inte alls avis på att Ni åker till CHA.... ;0))

Camill sa...

Ni behöver inte lite draghjälp av väskor, allmän slav så där? Springer gärna era ärenden och hämtar kaffe, bara jag får följa med ;)