onsdag 22 februari 2012

Snabbt och enkelt....

Ibland har man verkligen inte mycket tid till att scrappa, eller hur?! Jag menar, livet kommer emellan ibland men man bara måste skapa för sin sinnesros skull. Så är det för mig just nu... Mina två små söner har båda varit sjuka i 5 dagar, den ena med hosta och den andra med 40-41 graders feber. Då behöver jag lite tid i pysselrummet, men stunderna är varken många eller långa.

Mitt tips när man har så begränsat med tid är använda färdiga papper, såna här som redan är i remsor liksom. Denna bit var en stor spillbit från en tidigare sida och jag tog helt sonika och klippte till vita cardstockremsor som passade till mönsterpappret och som gjorde min sida till 12x12.

Jag sydde zickzacksömmar rakt över och runt sidan, la på en kakservett, ett utklippt motiv med text från ett annat papper och sen mitt foto. Stansade ut snöflingor och limmade fast dom. Flingorna och kakservetten målade jag först med glittrande Glimmer glam och sen fick flingorna även en omgång med silvrigt glitterlim på sig.

Jag avslutade det hela med att sätta blingstenar i och runt snöflingorna, skriva text och sätta dit en titel. Allt inom loppen av 45 minuter...


Glöm inte att kika in i shoppen efter alla ljuvliga nyheter som poppar upp då och då :-D

Ha en underbar onsdag!
/Helene - webmosterhelene

Material:
Papper: Bazzill (cardstock), Fancy Pants "Winterland - Strips" (randigt), Fancy Pants "Winterland - Cards" (text)
Bokstäver: American Crafts (stora)**, Adornit (små)*
Färg: Stickles (glitterlim), Tattered Angels Glimmer Glam "Chandelier"
Dekorationer: Prima (bling)**, kakservett
Stans*

*privat
**tillfälligt slut

2 kommentarer:

Mia KL sa...

Jättefin LO, kan inte tro att det tog bara 45 min!!!

Pysselfröken sa...

Supersnygg LO! Så fint med sömmarna och jag gillar snöflingorna. Hoppas att sönerna snart piggnar till!