måndag 27 februari 2012

Måndag och ledig!

Hejsan ute i scrap-Sverige!
Jag sitter just nu (söndagkväll) i en stuga i Branäs, vi är här och har sportlov! Vi har kameran fylld av bilder på vår dotter som lärt sig åka slalom och på sonen som åker helt för egen maskin! För oss är det den första skidresan på ca 10 år! SÅ foto-mässig är det helt nytt, vilket är helt underbart när man får nya uppslag till LO:s. MiaKL grämer sig hela tiden att hon inte har stora kameran utan får nöja sig med mobil-kamera...

Nog om detta!
Scrap-Perra, där hände det grejer i alla fall! Webshopen är öppen men vi plockar era beställning i turordning på torsdag! I början av veckan kommer det att komma upp en del nyheter som vi inte hann få upp förra veckan!

I slutet av veckan så kommer en ny inlevereras, och vi ska försöka få upp de nyheterna så fort som möjligt! Vi hoppas på att Distress Markers ska komma också, vi ska försöka stämma av med dem imorgon för att se om prognosen håller, så håll tummarna.

Fredagen packar vi ihop butiken och åker till soliga Karlstad!! Jag hoppas att vi syns där!!!
Under mars månad kommer det att bli lite packa ner och upp osv då vi är borta med butiken 4 av 5 helger! V ber om överseende med att vi inte hinner uppdatera lagersaldon i webshopen och att butiken packas fredag, och upp på måndag!!

Vår gäst DT är för mars och april Malena Andersson! Vi får hoppas att hon hinner blogga nästa vecka och om hon inte hinner så beror det på oss (som stack på semester utan att skicka material :(...)

Ha nu en strålande vecka!!!!
Perra

Inga kommentarer: