söndag 19 februari 2012

Fel utgångspunkt?

Jag fick ett paket med journalingtags senast och jag har funderat lite över vad jag kan göra med dem. Jo, visst. Att ha dem som journalingtags förståss, men mer då? Jag la ut alla fina bitar på bordet och funderade ett tag.
Jag plockade ihop dem och bestämde mig för att göra några kort. Det första kortet har papper från EchoParks "Style Essential" serie. Den stora tagen har jag klippt till lite och chalkat. En "snöbollsblomma" från prima och under den har jag petat in små dubbelvikta blommor från Kaiserkraft.Både alfabetet och den fina glasdekorationen är från Prima. 
Nästa kort har även det två av det utvalda paketets journalingstickers. Här har jag faktiskt haft ett julpapper i botten, Warm mittens, Ett kakpapper, en kristallkvist och en enkel blomma. "Kram" är skriven med ett tiny alpha och en ritad ram. 
Det sista kortet har jag nästan bara använd BasicGrey produkter, om än ur flera olika serier. Den glaserade stora braden i hörnet tillhör Pyrus. De små är från Koshi. Papprena är båda ifrån Basics serien. Och journalingtagen då. Sen har jag mistat med en grön färg, för att tona ner den vita bakgrunden. Igelkotten kommer från HeroArts och är en sticker. Jättesmidigt! Den är transparent, så jag har satt den på ett vitt cardstock innan jag klippte ut den. Texten tyckte jag passade in bra..
Allt jag använt finns i butiken, även om inte allt är upplagt på webben än, men jag vet att det jobbas hårt med att få in även de produkter som funnits en längre tid i webshopen. Annars går det bra att maila och fråga.