måndag 20 februari 2012

Sent måndagsinlägg!!

Hejsan!
Ibland önskar man att dagarna hade flera timmar! Idag har det varit en sån dag! Jag har haft fullt upp hela dagen, men nu är det dags att blogga lite!

Idag har vi fått upp PanPastel i webshopen tillsammans med tillbehör och Neocolor II. Dessa två produkter är roliga att leka med, ett komplement till det färg sortiment vi har. PanPastel är pigment av färg som du "målar" med olika verktyg och är vattenlöslig så du kan få en akvarell effekt av dem. Även NeoColor II är vattenlöslig som kan ge en akvarell-känsla och är en vaxkrita som du kan rita med, använda till bakgrunder etc. Båda produkterna används ofta inom Art Journaling men vår ambition är att visa hur du kan använda dessa även på layouter och kort.

Vi har under förra veckan fått upp massor av produkter både nya och gamla, det är mycket tack vare Anders som jobbar för fullt med webshopen! Eftersom det blev så mycket nyheter så valde vi att dela upp nyheter v.7 i flera undergrupper för att underlätta för er! Ny leverans är väntad denna vecka.

Nästa vecka har vi sportlov och då är vi lediga, vi kommer att plocka beställningarna i tur ordning och vem vet det kanske finns något erbjudande eftersom vi har stängt!

Jag passar på att tacka Carina som har varit gästDT i två månader!

Under Mars och April har vi en ny gästDT, som jag avslöjar nästa vecka!!!!

Ha nu en skön vecka och ta hand om er!!!!
Perra

Inga kommentarer: