onsdag 29 februari 2012

Hej på skottdagen!

Ja, se idag är det skottdagen... En vanlig dag och ändå lite speciell minsann...

Jag passar på att visa en layout med lite nya grejer som finns i butiken, nämligen PanPastels och Echo Parks nya underbara serie "This & That".

Jag plockade fram en mask (den är privat, men Perra kan säkert ta hem den om du ber om det) och målade över med PanPastels i två färger - grön och brun. För att få färgen jämnt över bakgrunden behöver du en mjuk svamp och eftersom PanPastels bara är färgpigment så är det lätt att sudda ut eller dra bort färgen om du inte fixerar den. Det gör du enkelt med fixeringsspray då du är klar. Sprayen torkar fort och man kan i princip på en gång fortsätta med sidan.

Jag stänkte ut lite glimmer glaze och två färger med chalkboard mist, skar till fina papper från den ljuvligt fina This & That-serien. Tagen är utstansad med en cuttlebug, helt fantastisk då den är så stor!! Lite foton och så lite smått med dekorationer och jag är klar!


Se så fint PanPastelsfärgerna blandar sig. De blandar sig inte helt utan tonar liksom ihop sig. Superläckert!
Ha en fantastisk dag och skapa på!
Helene - webmosterhelene

Materiallista:
Papper: Bazzill (kraft, white), Echo Park "This & That - Numbers" (grön/brun med siffror), Echo Park "This & That - Tickets Please" (gul), Echo Park "This & That - Dots & Plaid" (prickar)
Bokstäver: Echo Park "This & That"
Färg: PanPastels (YellowGreen - ser gul ut på bilden i butiken men är typ olivgrön, Raw Umber - brun*), Tattered Angels Glimmer Glaze "Wicked" (grön, men ser gul ut på bilden i butiken), Tattered Angels Chalkboard Mist (Charcoal - svart, Firefly - gul)
Dekorationer: KaiserCraft (träfjäril), Prima (bling), snöre*
Die: Tim Holtz ( stor tag)
Mask: Crafter's Workshop*

*privat

2 kommentarer:

Nickan73a sa...

Vad har du för dymo?

webmosterhelene sa...

Åh, menar du de svarta bokstäverna i titeln? Det är ingen dymo, det är stickers och ingår i bokstavsarket från Echo Park :) Jättefina!