torsdag 16 februari 2012

Min knasige man...

får ju skylla sig själv som gör grimarser när jag har kameran i hand. Vid jul lyckades jag fånga det här kortet så jag tänkte scrappa det. Men för att förmildra det lite så har jag använt lite kärlekstema på pappret...

MMEs Love Me är härliga papper som går i rött och rosa med inslag av andra toner. I botten har jag kraft papper från Tim Holtz paper stack som har fått lite Distress Ink runt kanterna för att få fram lite av resist-mönstret.

Layouten är gjord utifrån månadens skiss från Lillblommans skissblogg - Scrap-Perra sponsrar en månad i den bloggen så se till att få inspiration till nya alster och möjlighet att vinna.
Utstansad doily med hjälp av Tim Holtz-die som har fått lite Fired Brick distress ink och vintage photo också. Lite text på en tag. Delar av titeln syns också och den är skriven med Crates Toy Box alpha stickers.
Hjärtat är utstansat med Tim Holtz - die i grunge paper och fått ett lager Fired Brick och sedan Clear Rock Candy Crackle Paint. Lite metall-dekorationer även de från Tim Holtz.
Lite sjuk idag så jag orkar inte leta i bloggen för att länka...ni får ha överseende.

3 kommentarer:

Willea sa...

Superfin layout, Mia!! Kul kort att scrappa :)

Hoppas allt är bra med er! Kram!

Skärviknina sa...

Fin LO med knasig Perra på! Hoppas ni mår bra! Vi räknar med att komma hem om ett par veckor... Kram

Kattiz sa...

Ha ha ha, ja det fotot såg lite roligt ut. Men sååå fin lo med många detaljer. Me like a lot!
Kram