söndag 26 februari 2012

Oh Boy!

När jag fick hem papper från EchoParks nya fina serie "A Boy's Life" så var det inte så  svårt att veta vem av barnen som skulle scrappas.. :)  Christian förstås. Jag har två foton som har legat lääänge här, för de är tagna i augusti 2008 men jag har inte hittat något bra papper för dessa kort tidigare. Men NU så!  Det är bilder från när han samlade ihop alla sina nappar och åkte till leksaksaffären och köpte sig en radiostyrdbil. Och betalade då förstås med napparna.. Det var mycket uppskattat även från butikshåll, men det var första gången för den kassörskan.. Hon såg lite paff ut!  Vi köpte batterier till bilen. Väldigt dyra batterier på leksaksaffären.. ;)

En riktigt enkel layout där jag använt ett ljusblått cardstock som grund. Sen är det bara papper från A boys life- serien, det blårutiga, det gula och det röda. De dekorarioner jag har använt är från stickersarket, som hör till serien. Bilen har jag modererat lite, för texten som satt där ville jag inte ha med. Men den har jag sparat till ett annat tillfälle.  

4 kommentarer:

Anette sa...

Bara så fint!

Stephi sa...

så snygg!

millancolin sa...

Jättesnygg LO! Jag älskar Clean&simple, att göra C&S alster tar för mig bort "pressen" att det måste vara mycket dekorationer för att det ska vara snyggt. Men för den sakens skull är det ju väldigt kul att ösa på med massa dekos och olika saker också! Ha det fint! :)

Ywonne sa...

Så snyggt, och vilken kul idé för att sluta använda nappen *S*

Ha det så bra !