onsdag 21 september 2011

I-top....

är ett underbart verktyg som jag vill visa lite mer om. Den är ju härligt rosa!!! (så dottern som älskar rosa tycker att det är hennes) och är väldigt enkel av använda.

Och vad ska man då använda den till då? Jo till att göra egna brads exempelvis. Du kan även göra egna magneter och pins (sån där med nål på baksidan så att man kan sätta fast den på kläder). Och den är väldigt enkel att använda. Du kan använda papper, foton, tyg och annat material.

I förpackningen får du med en DVD film att titta på och jag tänkte vara så snäll att jag länkar till filmer som finns på Imaginisce hemsida. Scrolla ner lite så ser du en del olika videoklipp om hur man kan använda I-top-verktyget.

Även vår kära Timpan har gjort en video (dock har han en svart I-top) där han använder Sticky-back Canvas (som vi har beställt till Scrap-Perra), ni ser den bland klippen.

Hoppas ni hittar något roligt att göra med I-top. Och jag kan säga att ni ska hålla utkick under oktober månad avseende alla rosa produkter... det kan vara något som händer då här hos Scrap-Perra.

Inga kommentarer: