onsdag 28 september 2011

All möjlig info...

först vill jag påminna om DT-call som fortfarande gällande. Du har chans att skicka in din ansökan till den 2 oktober. Mer info hittar du om du följer länken till blogginlägget till vänster.

Jag vill även visa upp lite av de nya produkterna som har börjat komma in. En ny rolig produkt som vi har tagit hem ett par färger i (fler är på väg) är Sparkly Fluff från Our Craft Lounge. Det är ett glittande pulver som blir fluffigt. Du kan använda den för att förhöja en detalj, få en annan struktur på ett kort etc. Du fäster den på limprodukt, exempelvis Zigs Two-way glue (som vi har hos Scrap-Perra numera). Den vita som heter Sugar kan även användas som alternativ för snöprodukt.

Ett annat alternativ för snö är Arleene´s Glitter snow. Det är en "blöt" massa som du kan ha på vad för material du än vill och sen när det torkar (kan ta upp till 24 timmar) så är det ett svagt glitter. Du applicerar denna med antingen pensel, palettkniv eller pinne.


Sen har vi fått in en hel del mönstrade papper, från härliga romantiska, vintage färger från Glitz (som Beautiful Dreamer här nedan), till jul-papper från Authentique papers Wonder serie, till svenska julserier från Reprint och svensk/norska från Papercraft Scandinavia. Vi har även fått lite påfyllning av Halloween papper genom Magic of Oz.Vi har även massor av annat nytt som har kommit in och kommer att komma in i webshoppen. Så ta för vana att titta in regelbundet och är det något ni undrar över så hör av er.


Vet att det är många som är intresserade av Primas masker och stämplar, vi har beställt fler men vet inte riktigt när vi får leverans från USA. Vi ska hålla er uppdaterade.

1 kommentar:

ulrika sa...

Snöprodukter är ALLTID intressant. Bra där! :)