söndag 4 september 2011

En rolig kortvikning

Jag hittade en kul vikning som kallas för SideStep fold. Jag fick en beställning på ett bröllopskort så då passade det bra att prova den här och anpassa den för svenska mått..
Här är en bild ifrån sidan, så ni kan se hur det blir när det är klart. Till botten har jag använt ett begie cardstock och till "fotomattor" ett gult CS. Det fina prickiga pappret kommer från MM LimeTwist serie och heter Boy-Spots. Kortet är krönt med en krona från en kortram.
Som huvudmotiv har jag använt ett färdig journaling kort som passade sådär perfekt på ett bröllopskort, tycker jag.  Där skrev jag parets namn med ett av seriens alfabet. De prickar som fanns runt hela kortet markerade jag lite extra med rosa stickles och sen sprayade jag med smooch vanilla innan jag fäste det på plats med 3D kuddar
De röda rosorna har jag gjort av SilkClay. En härligt lätt lera som man kan göra många fina och annorlunda dekorationer med.. 
  
Bladet jag använt kommer från YouDo och som en extra touch- en pärlgren. De glittriga blommorna som jag även använt på "trappstegen" kommer från Petaloo och finns i flera fina färger. 
Nu när jag visat hur mitt kort blev så tänkte jag bjuda er på måtten i cm storlek. 

Ha en härlig Söndag! 

2 kommentarer:

Maiden sa...

Superläckert!!!
Kram

Maja sa...

Häftigt, måste prövas inom en snar framtid :)