lördag 3 september 2011

Glitz - Laced with Grace

Med de underbara papperen från Glitz serie Laced with Grace har jag skapat årets första höstlayout. Fotot är på min syster på Hötorget, för snart ett år sedan. Pumpor och kantareller syns i marknadsstånden i bakgrunden.
Som bakgrundspapper har jag använt svart cardstock och därefter har jag använt mig av en rad olika mönstrade papper ur serien, lager på lager. Underst har jag använt Polka, och sedan baksidan av Stripe. Därefter har jag använt fram- och baksidan av Plaid, baksidan av Butterflies, samt Polka igen. Fågelburen och fågeln har jag stansat ut i Butterflies respektive baksidan av Polka.

Titeln är Thickers som jag har färgat med Distress Stain. Jag har även använt Kaiserkrafts Tiny Alpha Stickers.
Dekorationer jag använt är bland annat bruna, gröna och röda Velvet Hydrangeas, samt deras blad. Jag har även använt en Wild Roses, som jag har mistat. I det högra hörnet ser ni en pärldekoration från Kort & Godt (finns i butiken).

Jag har klippt ut två fjärilar från Butterflies. Fjärilarna har jag sedan embossat med UTEE (finns i butiken), Ultra Thick Embossing Enamel, vilket är ett extra tjockt embossingpulver som ska smältas i flera omgångar.


Utav det spillpapper som blev över gjorde jag ett kort. Här har jag använt Polka, samt baksidan av Butterflies och Stripe. Blommans (finns i butiken) blad har jag stansat ut i Butterflies. I mormors gamla knapp har jag knutit en bit band.

Trevlig helg!
cri_kee

1 kommentar:

Maiden sa...

Superläckert! Jag gillar verkligen färgen orange å då har fått till det så "höstigt" fint! :-)
Kram