torsdag 15 september 2011

Stoppad - Förbeställning av Tim Holtz och Rangers Höst 2011 Distress Ink pad...eller vad säger ni om dessa skönheter???!!! De släpper 3 st nya färger som kompletterar de existerande 36 färger.


Dessa finns bara tillfälligt och kommer bara finns tillgängliga så länge de inte har sålt slut!! Så för att vara säker på att just du får tag på dessa så får du möjlighet att göra en förbeställning. Vi kommer att göra en beställning inom kort och vill du vara med så gå in i webshoppen och lägg en förbeställning. Just nu beräknat pris är 180 kr för alla 3 och skulle det bli ett lägre pris så kommer det att justeras så klart. Förbeställningen gör du enklast här. (ni som redan har mailat behöver inte göra det igen).


Inte övertygad??!! Kolla in då Timpans video här...

Uppdaterad info: Det har varit ett stort tryck både hos oss men även hos leverantören så just nu är vi lite osäkra på när vi kan få leverans. Men vi håller er uppdaterade så fort vi vet något datum. Vi har redan lagt en förbeställning så nu är bara frågan var i kön vi står hos leverantören...

Ännu mer uppdaterad info:
Vi har fått veta att vi är bara garanterade 8 förpackningar och har fått in ca 20 förbeställningar så ni förstår att matematiken inte går ihop. Vi har varit i kontakt med leverantör och de försöker få tag på ännu fler till oss. Men vi stoppar då förbeställningen tills vi vet mera om möjlighet till leverans till oss.

Inga kommentarer: