måndag 28 april 2014

Veckans skiss v18


God morgon eller god förmiddag :) Lite senare idag men jag hade packat ner min dator i väskorna som fanns i släpkärran efter helgens träff och vi hade en latdag och packade inte upp dem igår... så jag grävde fram dem idag.

Nåja, till saken. Några tolkningar i bloggen och några på mailen. Tänkte visa en från Susny, mer av henne hittar ni i hennes blogg.
Dags för en ny skiss och denna gång är det en enkel skiss från mig. I mitt blogginlägg idag så har jag tolkat min egen skiss och då ska ni få se att det går att lägga till massor fastän det är en enkel skiss.
Du ska tolka skissen och du får vrida och vända på den så länge det syns att du har utgått från den. Du har till söndag kväll kl 23.55 att lägga in ditt bidrag i Inlikz nedan. Du bloggar i din blogg som vanlig och klistrar in länk i Inlinkz. Har du ingen blogg så går det bra att maila till miakl @ scrap-perra.se (utan mellanrum). Du har möjligheten att bli utvald att synas i vår blogg nästa vecka och även möjlighet att vinna ett utlottningspris som lottas fram nästa vecka för april. Ju fler bidrag du har gjort under månaden, desto fler lotter har du. 

1 kommentar:

Susny sa...

Åhh, tack så mycket!
Stort tack återigen för helgen som var.