måndag 19 mars 2012

Måndag!

Vaknar upp till ett snöfall utanför fönstret, bakslag eller??

Här har det varit intensiva veckor, inte nog med att vi åker på flera mässor under mars utan vi har även haft förkylningar utan dess like! Har det inte varit jag, så har det varit barnen plus att Anders (vår anställde på Scrap-Perra) har legat i influensa, därför har vi inte hunnit med som vi var velat! Tyvärr stämmer inte alla lagersaldon fortfarande, något som vi jobbar hårt på!

Och tyvärr har vi inte fått upp alla nyheter heller, något som vi också jobbar hårt på nu! I dagsläget har vi fått upp Magnolia stämplar men vi har också tagit in lite Dies från Magnolia! October Afternoon´s Sasparilla och Pion Design´s Till Mor hittar ni nu i webshopen, så vi är på gång!!

Nu till helgen hoppas jag att få träffa några av er på Stockholm City Scrap! Träffen är fullbokad men det går bra att komma och besöka oss, mer info på http://stockholmcityscrap.blogspot.se/. Detta medför att butiken är nedpackad från fredag och sedan packas upp på måndag nästa vecka så beställningar under denna tid plockas måndag den 26 mars.

Nästa vecka ska vi för första gången till Göteborg, det ska bli spännande.

Imorgon tisdag, kommer det att göras uppdateringar av forumet vilket innebär att forumet kommer att ligga nere ca 1 timme under förmiddagen.

Inga kommentarer: