söndag 25 mars 2012

En liten ask..

Jag såg en ask i en inredningsbutik och tänkte försöka mig på att göra något liknande. Det gick inte alls.. :)
Men när jag stod där och mätte och vek (och svor enligt maken) fick ihop en annan ask som blev himla fin, tycker jag, och jag tror nog att den går att använda till ganska mycket. Jag har använt ett papper från Glitz serie "Pretty in pink", som heter "Ledger". Ena hörnet fick pryda framsidan för jag tycker det var en fin komplimang att ge till någon. Jag förstärkte effekten av banderollen med lite rosa stickles. Ett par rosor och ett löv jag klippt ut från ett tyg är de enda dekorationerna i övrigt.

Locket är precis lika stort som övriga asken och sitter fast med ett magnetlås. Det är gömt under en bit cardstock. Här ser man andra låset som blev, för att hålla ihop de två sidorna. 

När man öppnar dem så ser man hur hela asken är uppbyggd. En tom ask är ju inte så kul så jag fyllde upp den med 4 små kort som kan passa i de flesta stunder. Något som mottagaren av själva asken kan använda när det passar..   Till dessa använde jag fler papper ur samma serie från Glitz. 
Utöver papper i olika utföranden så har jag använt blommor från Prima, vita och rosa fina slipade pärlor, en bit nätband och en kristallgren.  De alfabet jag använt är från October Afternoon, Fynmark, My Little Shoebox och Autentique papers.  

Eftersom jag haft en bra helg och känner mig snäll så får ni mallen på min ask. Den ligger i forumet
Varsågoda!  

4 kommentarer:

Angelica sa...

Supersnygg ask, jättefin vikning!!

Anette sa...

Så jättesnyggt!

nina sa...

Jätte snyggt.
Jag hittade en liknande mall häromdagen som jag inte riktigt förstod hur slut resultatet skulle se ut. Men denna var ju jätte kul och smart att lägga kort i .

Ziro sa...

Vilken snygg och praktisk ask!