måndag 16 januari 2012

Måndag!!!

En ny vecka med nya möjligheter har kört igång!!
Nu är det mycket som händer och vi gör beställningar på nya produkter och många förbeställningar på alla nyheter som släpps vi CHA i slutet på månaden! Det kommer att bli en spännande vår med massor av nytt!
Förra måndagen fick ni se ett blogg inlägg från Carina Brändh hon är vår nya gäst DT under januari och feburari, hon kommer att blogga varannan vecka här hos oss!
Har du förslag på nya produkter som du saknar hos oss är du välkommen att komma med förslag, antingen här eller på mail perra@scrap-perra.se.
Vi håller också på att planera upp våren med träffar och mässor. De mässor /träffar som är klart att vi kommer att vara på är!
10-11 Mars Linköping, mer info på http://linkopingscrap.blogg.se/
24-25 Mars Stockholm City Scrap mer info på http://stockholmcityscrap.blogspot.com/ (Finns platser kvar - skynda dig att anmäla dig)
5-6Maj Stockholm(Järfälla) Scrapbooking med hjärta - en kreativ helg. Mer info på http://www.scrap-perra.blogspot.com/p/pysseltraff.html
I april ska vi köra en pysselträff i Järfälla - vi återkommer om datum så fort vi fått klart med lokalen!
Sedan har vi några mässor som vi skickat in intresseanmälan hos men ej fått helt klart med att vi får plats!! Listan kommer att uppdateras!!
Denna vecka kommer DT gänget fokusera på främst olika Basic Grey serier - vi har de flesta serierna som har släppts sedan vi startade vår butik för snart två år sedan, så njut av inspirationen från dessa.
Ha nu en härlig vecka!!
Perra

Inga kommentarer: