måndag 23 januari 2012

Måndag och vem vann!!!!

Hejsan!
Nu har vi en snötäckt måndag! Vinterstämningen sprider sig och jag hoppas att du hinner scrappa!
Här är det fullfart vi! Vi var på formex hela fredagen och hittade inspiration och massor av nyheter, vi fick se en del CHA-nyheter! På Formex la vi en stor beställning av Reprints nya papper, helt underbara serier, bland annat några papper med lite student inspiration. Det vet jag att flera har frågat efter!

Vi har förbeställt massor som släpps vid CHA, tex Basic Grey, Bo Bunny,Glitz, Autentique Paper, nyheter från Tim Holtz osv. Så våren är räddad!! De kommer att komma vid olika tillfällen, en del redan i början av februari medan en del dröjer till mars, april så det är bara att hålla utkik.

Vi håller också på att förfina webshopen och kopplingar mellan bokföring och webshop så att vi ska få bättre koll på lagersaldona i webshopen, som det ser ut nu får vi igång det i feburari. Det medför att webshopen ibland ser lite annorlunda ut men det ska inte vara några bekymmer med att beställa. Kontakta oss om det är några bekymmer.

Vi har också fått två glada nyheter vi kommer att vara med på Svensk Scrapbookings mässa i Karlstad i början av mars och Göteborgsmässan i slutet av mars! Så nu är mars fullbokad!

Oj vad många ni är som ville vara med och fira att vi har blivit AB!! Nu är det dags att meddela vem som vann bloggcandy och det är Marit Calles!!! (var snäll och maila mig din adress) Ett stort grattis till dig Marit du kommer att få ett paket med ett värde av minst 400 Kr!!!

Ha nu en underbar vecka!!!
Perra

7 kommentarer:

marit sa...

Men vad glad jag blir, tusen tack :) Jag har mailat min adress.

snojbi sa...

GRATTIS Marit

Gurkiss sa...

STORT GRATTIS Marit :)

Pysselfröken sa...

Ett stort grattis till dig Marit!

Bente Fagerberg sa...

Grattis till dig Marit!!

Moj sa...

Grattis till Marit!

Jonna sa...

Grattis Marit!