fredag 2 december 2011

Superarg...

I dag flyger jag ner till Stockholm för att förhoppningsvis träffa några av er på Scrap-Perras träff i morgon. For hoppas stormarna har lagt sig och att flygresan går bra.

Mina barn är inte så intresserade att bli fota, men då och då ställer de up, här ville sonen visa att han kunde vara arg. Han bara poserar, han är inte arg. Han skrattade gott när han fick se fotot sen.


Har lekt loss lite med distress stains, lite hårda splash med Wild Honey och Weathered Wood för att matcha pappren från Primas serie Alla Prima och pappren Ferrulle, Chiaro och Motif som alla har blitt klippt som en flagga och fått lite svart streck med Zig-penna.

Det blågröna bladet Canvas - Romantique från Prima  har jag mistat med  Tattered Angels- Patina - Glimmer Mist och duttat med Crushed Olive distress stains på kanterna.  Blommorna längst ner kommer alla från Petaloo, Chantilly - Velvet Hydrangeas - Blue och Chantilly - Mixed Blooms - Blue/green (tyvärr slut). Den turkosa blomman längst upp kommer från Prima - Bristo Blooms - Teal.  Stjärnan är från GCD - Chip Art - Stars. Chipboard fjärilen och hjärtat är från Crate Papers serie Random tyvärr är chipboarden slut, men det finns Die cuts som är likadana.  

Tårtpappret la jag den här gången dubbelt för att den inte skulle vara så dominerande. 

Lite närbilder

2 kommentarer:

Stephi sa...

snyggt och man kan se där i ögat att han har glimten :-)

ScrapMyran sa...

Supersnyggt! Älskar vimplarna! Hur har du gjort hörnet?