måndag 5 december 2011

Lite bilder från pysselträffen....

I helgen som var satt det ca 50 glada pysslare som skapade för glatta livet!!! Här ser ni lite bilder från lördagen som tillbringades i Vattmyraskolans matsal.

Butiken fick bre ut sig dels i kapphallen men även i en korridor vilket gjorde att alla fick möjlighet att i lugn och ro titta på allt.

Så här såg det ut i hallen med alla ställningarna.

Vi hade även 3 stycken demon under dagen. Webmosterhelene och Umenorskan visade lite om färg och kladd (lyckades inte ta fram kameran då...). Åsa aka Scraphourse visade hur man färglägger och beskrev då skillnader mellan att använda sprit-baserade pennor (såsom Copic och Promakers) och vattenbaserade pennor (såsom Tombow men även distresser).

Sen visade Marie hur man leker med alcohol ink och då blir det tillsammans med Staz On stämplar på plats, metall, glas mm.
Sen var det ju massor av mat och även fika, här ser ni lite av det goda som serverades.

Leilas Rocky Road... mums!!!
Saffranslängd med vit choklad och mandelmassa - beroendeframkallande skulle jag säga!

Och så prövade vi något nytt - saffranskakor med apelsinsmak. Mycket goda.
Och i pysselsalen fanns det ju massor att titta på. Vi hade en helt underbar dag och hoppas att vi syns i vår igen. Vi planerar att ha 2 års kalas och preliminärt är det den 21 april. Vi återkommer när vi har bokat lokal för det.

Idag blir det att plocka upp butiken, ta hand om de ordrar som kom i helgen och sen så smått börja lägga in nyheter och även uppdatera saldon i webshoppen. Det kommer ju att ta ett tag så ha överseende!

Inga kommentarer: