fredag 23 december 2011

Julkortsbilder med Websters

I morgon är julafton. Vi är i Norge och firar jul. Vi överlevde de 14 timmarna i bilen som resan tog till svärföräldrarna. I dag åker vi vidare till mina föräldrar där vi ska fira jul.Helt otroligt, inte ett knysst från ungarna på 110 mil. Dock var det riktigt mycket spring i bena varje gång vi stannade på en mack för toapaus.   Till de som undrar, vi äter inte svensk julbord. Det blir ribbe (revbenspjäll), olika korvar, olika kjöttkaker (större än köttbullar av olika typer av kött), potatis, katrinplommon och lite grönsaker, lingonsylt. Efterrätten blir ris a la Malta.  .

Visar en layout med foto från förra årets julkortsfotografering. Som vanligt inte lyckat i vår familj..... Ingen vill titta i kameran.....


Tre Websterspapper har jag använt från serien Sweet Season.. Har rivit lite bitar i olika storleker av pappren Tiny Hearts, Fresting och A Candy Party.  Lite spets  har jag mistat med lite Evergreen chalkboard mist. Längst under pappren en pappersdoily.

Alla blommorna på layouten kommer från Petaloo. Det är både  Chantilly - Velvet Hydrangeas och  Mixed Blooms - Red/Burgundy. Härliga röda toner i blommorna. En liten Funky Butterfly träfjäril från Kaiserkraft med sine små söta hjärtan har jag dekorerad med.  Strecken runt cardstocken har jag ritat med
Zig-penna 

Har också stänkt lite med lite olika Chalkboard mister: Cornflower, Strawberry Shortcake, Firefly..och Evergreen och satt dit några Petaloo blommor. Ha en trevlig jul.
/Christin - Umenorskan

1 kommentar:

Ulle sa...

Vilken kanonläcker LO! Så härliga kontraster!