onsdag 28 december 2011

Clean and simple!

Idag är det dags för en lite mer enkel sida tänkte jag.... När jag såg de underbara pojkpapprena från Australienska "Ruby Rockit" så föll jag pladask! De är helt fantastiskt underbara! Lite nedtonade, retrofärger. Så fina!

Eftersom ena mönsterpappret är fyllt av sk hexagonformer, så fick de bli fokus på min sida. Jag satte helt enkelt igång och klippte ut dessa åtthörningar! Och en stjärna såklart... Eftersom stjärnan är ensam, så sticker den ut lite extra och jag har satt den på en 3D-kudde för ytterligare definition.

Jag stänkte ut lite färg ( två olika chalkboardmister och gul glimmer glaze) och när det torkat limmade jag fast alla små pappersbitar, snurrade en bit twine/snöre runt fotografiet och satte fast en fin metalltag i snöret. Strödde ut lite stickersord här och där, som får symbolisera mina pojkar.... I nederkant lät jag en remsa mönsterpapper sitta och i överkant har jag lagt två papper omlott och lite snett för att få ett lite mer spännande utseende än enbart raka linjer. Jag avslutade hela sidan med att rita en fusksöm runt fotot och de små pappersbitarna.


Här ser du hur stjärnan sticker ut lite extra, eftersom den sitter på en 3D-kudde


Metalltagen från Making Memories är verkligen fin! Lite ruffig och läcker!


Ha en fin dag och skapa lugnt i stugorna!

Helene - webmosterhelene

Material:
Papper: Bazzill (cardstock), Ruby Rockit "Paper Boy - Sphere" (hexagoner/stjärnor), Ruby Rockit "Paper Boy - Collage" (linjal/prickig/blå-text)
Färg: Tattered Angels Chalkboard Mist (Peacock - blå, Charcoal - svart), Tattered Angels Glimmer Glaze "Mellow Yellow" (gul färg), Rangers Distress Ink "Vintage photo" (brun ink)
Dekorationer: Ruby Rockit "Paper Boy" (stickers), Making Memories (metalltag), We R Memorykeepers (twine/snöre)

3 kommentarer:

Ulle sa...

Vilken otroligt fin LO! Läckert med borderna i över och underkant!

Pysselfröken sa...

Otroligt snyggt! Gillar din speciellt din journaling och färgerna. Gott nytt scrapår!

Ulrika sa...

Supersnyggt som alltid, Helene!
Och de är verkligen jättefina de där Ruby Rockit!