torsdag 8 december 2011

Snow day på två olika sätt...

på pysselträffen i Enköping i slutet på november gjorde jag följande två saker och kom på att de passar ju att visas upp nu. Framför allt då vi har Snow Day till julkalender-pris. Passa på, man vet aldrig hur länge detta erbjudande ligger kvar!

Först ett staffli-kort som jag gjorde runt. En klarröd cardstock i botten och så mönstrat papper från Snow Day. En magnolia-stämpel (som är privat) blev färglagt med distresser. Den röda färgen kommer från de nya vinterdistresserna. Det röda bandet finns hos oss, ska hitta upp i shoppen en vanlig dag...
Insidan, använt en spellbinders, embossat med svart embossingpulver, röda rosor och blad samt lite cheesecloth (kommer upp i shoppen snart) som jag har färglagt med distress stain. Den svarta kanten runt är Sparkly fluff.
Och här har ni en layout med papper från serien men är då helt utan att vara "vintrig". Vit cardstock i botten, ett mönstrat papper som tar upp nästan hela pappret och så ett mönstrat papper på snedden (det var utifrån en skiss i en av tävlingarna. Fotomattan kommer från Tim Holtz Kraft Paper stack, den har fått lite distress stain på sig, bland annat den vita.
Lite olika dekorationer. Den vita pennan är Signo-penna, kan inte leva utan den!!!
Gjort en "splash" med distress stain, fick väldigt mycket färg så det nästan stänkte för mycket :)
Svart gesso fick bli grunden innan jag stämplade med en prima tegelvägg med vit färg (minns faktiskt inte om det är stain eller akrylfärg...). Titeln är med My little shoe box ministickers.
Så även om det är vintriga papper så går det att använda dem till andra tillfällen. En av sidorna har jag även tänkt att ska funka till Alla hjärtans -tema som kommer fortare än vi anar....

1 kommentar:

Ulrika Dans sa...

Vilken fin kille ni har! Och Kristin, så klart! KRAM!