fredag 21 februari 2014

Project Life v 4

Jösses vad den här veckan satt låååångt inne. Jag hade fått för mig att öppna upp ett Elder Core Kit som är lite åt det religösa hållet. Och döm av min förvåning när jag öppnade upp det och hittade MASSOR av neutrala kort som går i svart, grått, vitt, lite mörkröd färg och blått. Det är bara några kort som är direkt religösa men oftast är andra sidan neutral eller så kan man dölja det religösa budskapet om det inte lockar.

Här ser ni exempelvis på ett kort som jag använde som fotomatta till ett foto och då spelar det ju ingen roll att det är något budskap på kortet.Men anledningen till att denna vecka satt lååångt inne var inte just det religösa utan att det var några kort som gick i blått!!! och jag ÄR ingen blå människa. Men efter många suckar och pustar så fick jag till slut ihop det. Eftersom jag hade lite turkost på några av mina foton så varvade jag in det i dekorationer lite.

Här ser ni hela uppslaget. Jag har några blå kort med men ser att färgsättningen inte är den bästa för att se dem. Men titelkortet samt 1a och 3e 3x4 kort på första uppslaget och på andra uppslaget är det högre övre 4x6 och 1a 3x4 kortet som går i blått.
Jag har jobbat med washitejp, wood veneer och bokstavssticker och lite andra stickers för att få lite fason på detta.

Så jag hoppas att det finns någon som känner sig manad med att köpa Elder core kit ifall du gillar svart, grått, vitt, rött och blått :)

Tack för titten och hoppas att du spanar in webshop och forum idag. Idag kommer vi att introducera en ny färgsättning på webshoppen, kommer nog inte bli klar med allt det tekniska idag men det ska bli en ansiktsupplyftning.

Och vi kommer även idag sätta igång en cybercrop som kommer pågå under (i varje fall) våra barns sportlov så med slut den 2 mars. Tävlingarna kommer ni att se i forumet under dagen. Jag hoppas att jag hinner innan vi ska iväg på sonens firande med kompisarna ikväll.

1 kommentar:

La Vikinga sa...

Tycker du gör jättefina välkomponerade och välfyllda sidor. Det märks att du har hållit på ett tag. Och så har du fin handstil. Och det där med blått hanterade du ju ändå!