lördag 15 februari 2014

Love

Den romatiska veckan fortsätter... För mig blev det en layout med rosaskrimrig känsla om min fina guddotter.


Jag har jobbat med papper från Crate Paper, i serien Love notes. Som bakgrund använde jag ett papper som heter Dearest. Visst är det fint? :) På nått sätt gillar jag att ha ett mönstrat papper som bakgrundspapper, även om det kan kännas lite mkt. Sen sätter jag min prägel på det genom att kladda lite. ;)


Först mistade jag med Dylusions mist - Vibrant Turquoise över en tegelstensmask. Det här syns först inte så mkt, men när jag lägger ett lager gesso över misten så träder den fram i och med att Dylusions mist reagerar med den blöta gesson. Kul teknik! :) Jag la på gesson med hjälp av en brayer (en roller) så att det blev lite ojämt, och innan den torkade så strösslade jag på lite rosa-glittrigt embossingpulver som jag smälte med embossingfönen. Som en sluttouch droppade jag lite turkos mist och Alcohol Ink i färgen Raspberry över hela sidan.

För att "skita ner" sidan lite så stämplade jag med några bakgrundsstämplar från Finnabair och Archival Inks.  


En liten närbild på de härliga pappren, allt färg o kladd och några av dekorationer jag lekte med - Bubble caps från Epiphany Craft, pärlor, korsstygn, ostduk och trähjärtan från Studio Calico. Mys! :)

Ha en bra dag! För min del blir det träning och Melodifestivalen med vänner.


Inga kommentarer: