måndag 24 februari 2014

Måndag morgon och sportlov

God morgon!!

Då var det måndag igen och skillnaden denna vecka är att barnen har sportlov. Vi kommer försöka ta det lite lugnare men vi kommer att jobba, dock kan leveranstiderna vara lite längre än normalt.

Vi har mycket jobb över huvudtaget, en del nyheter har ännu inte hittat upp i webshop och ännu mer på ingång. Samtidigt så försöker vi förbereda oss för Annexet men vi är lite tagna på sängen över alla nya kunder som strömmar in, jättekul men svårt att förutse vad ni vill beställa.... Vi försöker fylla på det som tar slut men vi har över 10 000 artiklar så det kan ibland ta lite tid att se vad som behöver fyllas på. Hojta gärna till vad ni är intresserad av.

På onsdag säger vi hejdå till en kär DT medlem - Webmosterhelene lämnar oss. Det är sorgligt med dessa förändringar men å andra sidan har vi möjlighet att säga hej till nya medlemmar. Nästa vecka kommer Ulrika och Maria börja blogga och vi har ändrat om lite i blogglistan.

Denna vecka har vi en pysselträff den 1 mars hemma hos oss i gäststugan. Vi har totalt 18 platser men vi räknar inte med att det blir fullt då det är sportlov. Vi kör på även om det skulle bli få deltagare.

Ni har väl inte missat att vi har en cybercrop som pågår i forumet? 7 tävlingar och du har till på söndag att skapa och ladda upp. Alla kan delta.

Och vad tycker ni om vår nya uppfräschade webshop och logga? Vi har även ändrat om lite i bloggen och känner oss fram. Ni får jättegärna komma med synpunkter om det är någon färg som ser konstig ut, svårt att se etc.
Ha en bra vecka!!!

Inga kommentarer: