måndag 10 februari 2014

Måndag igen....

I helgen var det tänkt att vi skulle ha övernattningsträff i Jugansbo men då det blev för få anmälda så ändrade vi om så vi hade en endagarsträff hos oss i vårt gästhus istället. Så förra veckan blev en intensiv vecka att först tömma gästhuset på alla flyttlådor som inte har blivit upp-packade och sedan en tur till Ikea för att handla bord och stolar och lite annat och bygga.... Men vi hann få ordning på allt och vi fick 18 sittplatser.
Och sen på lördagen så invaderade 18 tjejer gästhuset för att pyssla, skratta och handla. Vi hade 2 tävlingar och butiken hade så klart öppet. Jag stod i köket för att göra i ordning lunch, fika och middag, det var en svettig dag men kul!!! Tack alla som kom. Lite bilder från förra veckan och helgen.

Inköp på Ikea
 Kristin skurar golvet i gästhuset.
 Kristin i himmelriket-godiset har anlänt tillsammas med nya papper från K-Designs.
 Färdigmonterat i gästhuset och till och med gardiner har kommit upp.
 MiaKL försöker få sig lite tid att pyssla.
 Fullt ös på alla pysslare.
 Lena är glad!
 Fullt ös på andra bordet också.
 Eftermiddagsfika var cupcakes med glasyr dekorerat av 3 st 7 åringar....
Therese höll en demo med repetition av hur man använder Mica Fragments och Color Fragments efter en förfrågan från en av deltagarna.
Ny chans är lördag den 1 mars. Vi kommer lägga upp en produkt lite senare under dagen så att det går att köpa sig en plats.

Denna vecka då? Jo den blir intensiv som vanligt. Vi väntar in en leverans från USA med de första produkterna från Becky Higgins, den skulle ha kommit fredags med fastnade av någon anledning på resans gång så vi håller tummarna att den kommer idag.

Sen har vi en till leverans med ännu mera Becky Higgingsprodukter samt massor av nyheter från American Craft som ska komma in men vi vet inte exakt när den kommer. Dessutom försvåras det med att vi åker iväg på fredag till Birmingham på inköpsmässa som finns där och är borta från fredag till tisdag veckan därpå. Så vi får se om vi hinner få den innan vi åker eller om det blir när vi kommer hem.

Vi har skickat ett mail till alla som har gjort en förbeställning av Becky Higginsprodukter så om du känner med dig att du har gjort en beställning men inte fått mail så hör av dig.

Inga kommentarer: