fredag 21 juni 2013

Season Canvas kursen

Glad midsommar på er allihopa. Hoppas att ni får en underbar dag med vänner eller vilka nu väljer att fira denna dag med. Vi har huset fullt med vänner och släkt i vårt nya hus i Saladamm och firar med både midsommarstång, lite tävlingar och god mat.

Idag tänkte jag visa lite bilder på den tavla som jag gjorde under kursen Seasonal Canvas som jag gick i helgen på Art Fusion, Nathalie Kalbachs och Birgits Koopsen event som var i Nederländerna. Jag tänkte att jag skulle gå den för jag skulle inte ha möjlighet att gå kurserna under Creative Moments då jag kommer vara fullt upptagen med att jobba.

Och jag är såååå glad att jag tog mig denna helg för att gå kurserna. Dels för att få träffa Nat igen men även att träffa och lära känna Birgit, Båda är helt jordnära och supergulliga tjejer och du lär dig sååå mycket av dem. Men jag är även glad för att jag fick lära känna massa trevliga människor från massor av olika ställen. Jag pratade mycket med några trevliga tjejer från Finland, men även England och så klart Nederländerna. De har visat intresse för Creative Moments så det kan hända att det kommer folk från utlandet också, jättekul. Jag hoppas att du som fortfarande står och funderar tar chansen och anmäler dig. Vi håller det öppet ett tag till innan vi tar beslut på om vi kan genomföra kurserna.

Nåja, mitt alster. Jag gick kursen Seasonal Canvas och det är en kurs där du bygger upp en canvas steg för steg och Nat guidar oss igenom de olika lagrerna och förklarar de olika medium och tekniker så även om du ALDRIG har använt gesso, multimedium/mod podge eller liknande får också behållning av kursen. Så tveka inte.

Här ser ni Nats exempel på kursen.
Och här ser ni mitt exempel. Jag valde att ta ett annat ord :) och inte tillägna det till någon säsong utan den hänger så fint i den nya butiken nu. Jag har använt massor av olika lager för att skapa struktur och sedan akrylfärg, denna gång är det DecoArt akrylfärger. Jag ska göra flera tavlor utifrån detta och då göra en till dottern och en till sonen har jag tänkt.
Och så klart var jag ju tvungen att få ett foto med mig och Nat!!!
Tack för titten och hoppas att ni tar chansen att går denna kurs eller någon av de andra.
Mer info hittar du här.

Inga kommentarer: