måndag 3 juni 2013

Måndag!

Idag är det ingen rast och ingen ro.
I fredags var vi och målade och fixade i Sala inför butiksflytten. Så idag plockar vi ordrar från torsdag em fram till nu, och det är många som kommit så ha lite tålamod.
Vi är nu igång med Sommartävlingen och det är superkul att ni verka tycka om den, eftersom det strömmar in beställningar. Det går fortfarande att haka på, sista dagen är att lämna in är den 18 augusti så ni har gott om tid!!! Ni ser de första 7 deltävlingarna i forumet.

I morgon tisdag är sista dagen vi har butiken i garaget i Järfälla! På onsdag packar vi och börjar flytta butiken. Vi kommer att ha stängt from onsdag den 5/6 tom söndag 9/9. From måndag 10/6 tom fredag 14/4 kommer vi att plocka ordrar ungefär varannan dag!

Vi har även fått en leverans får USA idag med blanda annat Simple Stories nya I heart summer. Vi ska försöka få upp dem idag men vi har lite fullt upp att plocka alla beställningar.

Vi ska snart också ta beslut om Creative Moments så är det så att ni fortfarande går och tvekar, hör av er så kan vi se om vi kan lösa detta. 

Ha en bra dag!!!
Inga kommentarer: